© Prvý klub turistov Diviaky 2011
Pešia turistika, vysokohorská turistika, cykloturistika, lyžiarska turistika, geriatrická turistika.
SENIORKLUB JE IBA JEDEN... ...TAKÝ KLUB 16.2.2013
2015   SLOVENSKÍ PENZISTI SI UŽÍVAJÚ „ZASLÚŽENÝ“ BLAHOBYT??? (hi-hi-ha-ha-he-he)                                                    Slovensko sa spomedzi 150 krajín umiestnilo v rebríčku najbezpečnejších dôchodkových systémov na 28. mieste. Druhý rok po sebe sme si tak v globálnom dôchodkovom indexe pohoršili. Oproti roku 2013, keď spoločnosť Natixis začala index počítať, sme sa prepadli až o desať priečok.
2015   Rozumiete výsledkom krvných testov? Naučte sa ich čítať.                                   Zoberú vám krv a výsledkom je lístok popísaný skratkami a číslami, ktoré nedávajú zmysel? Lekári sa však v tejto „kódovej reči“ orientujú perfektne. Najčastejšie používané skratky v opise krvného obrazu sú už chronicky známe. Môžu sa však meniť podľa laboratória, ktoré test vykonáva.
2015    SENIORI NEZADLŽUJTE SA, POKIAĽ NEMUSÍTE                                                                    Seniori sú jednou z najrizikovejších skupín, ktoré sa stávajú obeťami nekalých praktík nebankoviek či rôznych predajcov. Základné pravidlo však znie: ak si už musíte požičať, tak len toľko, koľko vám umožní váš dôchodok splácať.
2015    KOĽKO ZARÁBATE A KOĽKO DOSTANETE NA STARÉ KOLENÁ? Výška dôchodkov u nás sa približuje k dôchodkom v Česku. Stále menej dostanú napríklad Maďari či Poliaci, kde sa priemerný dôchodok pohybuje medzi 200 až 300 eurami. V porovnaní s Rakúšanmi ale máme čo doháňať - na dôchodku dostanú trikrát viac ako Slováci.                                                              
16.2.2024 TURISTIKA DIVIAKY